KommuneBetaling interviewet af Nets

Nets, den store europæiske betalingsudbyder, har interviewet vores direktør Jon Fynbo omkring det at være Nets-partner. Læs et kort sammendrag herunder, hvor vi også har indsat et link til hele interviewet.

Hos KommuneBetaling er vi stolte over at være Nets-partner, og samarbejdet gør, at vi bruger Nets’ betalingsteknologier i alle vores betalingsløsninger. Faktisk har vi været så glade for Nets, at vi i dag udelukkende benytter os af Nets.

I grove træk står Nets – i vores tilfælde – for at indhente kundens betalingsoplysninger (og gemme dem sikkert når det kommer til vores Abonnementsløsning) og så sende betalingen til trækning.

Vi har været Nets-partner siden KommuneBetalings start i 2016, og et godt samarbejde med Nets har været en forudsætning for KommuneBetalings vækst og succes.

Nets-partner = bedre priser for vore kunder

Vidste du, at vi som Nets-partner sikrer alle vore kunder bedre priser på Nets’ services, end hvis vore kunder selv skulle stå for det? Derudover sørger vi også for support og opsætning, så alt er samlet ét sted.

Stabilitet og driftsikkerhed

KommuneBetaling lever af at sælge betalingsløsninger, der er helt centrale i vores kunders hverdag. Det er derfor ekstremt vigtigt, at vores betalingsløsninger er pålidelige og altid virker. Om det er os eller Nets, der fejler, er lige træls for vore kunder, og i bund og grund er vores kunder også ligeglade med, hvor fejlen ligger. En fejl er en fejl, og de skal undgås for enhver pris.

Det har derfor været vigtigt at finde en troværdig, stabil og driftsikker partner. Den partner har vi fundet i Nets, og vi ser frem til mange flere års godt samarbejde.


Læs det fulde interview med Nets her.