Abonnementer

Introduktion

Vores abonnements-løsning lader vores kunder sælge abonnementer, der automatisk bliver fornyede. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke produkter der kan sælges som abonnementer.

Fx kan skoler sælge abonnementer på mælk, frugt og frokost, mens en kommune kan sælge cykelparkerings-pladser.

Det er både nemt at oprette produkter og at fastsætte intervaller; fx at abonnementet fornys månedligt indtil kunden opsiger det.

Derudover kan der nemt hentes forskellige slags data ud fra systemet, så man fx kan se, hvilke kunder der har bestilt hvilke produkter.

Fordele

Slip for kontanter

Vores abonnementets-løsning er — ligesom vores andre produkter — 100 % digital. Dermed slipper man for at skulle håndtere kontanter og for at skulle i banken.

Automatisk bogføring

Systemet kan sættes op således, at det kan levere et ordre-nummer, der er bygget op på en sådan måde, at et økonomisystem automatisk kan bogføre alle køb gennem systemet.

Kontinuerligt salg

Med et abonnement, der automatisk bliver fornyet og trækker penge fra kundens kort, er man i højere grad sikret et niveau af salg i modsætning til, hvis kunden manuelt skulle betale hver gang.

Detaljeret data-udtræk

Man kan nemt trække data ud fra systemet, som så kan åbnes i fx Microsoft Excel. Dermed kan man nemt danne sig et overblik over salget af abonnementer samt se, hvilke kunder abonnenerer på hvilke produkter.

Eksempler på anvendelsesmuligheder

Skolen

Skoler kan med vores abonnements-løsning nemt sælge alt fra mad til mælk som abonnementer.

At oprette et abonnement én gang i modsætning til at skulle ind og købe et produkt hver eneste måned er både smart for forældrene og for administrationen.

Kommunen

I de fleste kommuner sælges der mange ting, der vil egne sig til at blive solgt som abonnementer. Det kan være alt fra cykelparkerings-pladser til bådepladser i den lokale lystbådehavn.

Kort sagt er der en masse produkter, der fx skal genbestilles hver måned, eller som skal betales lang tid forud. Omdan i stedet disse produkter til abonnementer og lad salget foregå helt automatisk - til gavn for både kunden og administrationen.